It was all a dream

Jag vill att du ska berätta om varje person du någonsin varit kär i. Berätta för mig varför du gillade dem, vad det var du såg i dem, för det återspeglar mer i dig själv än vad du tror. Berätta om en dag i ditt liv då du inte mådde bra psykiskt, och vad du gjorde åt det. Berätta vad ordet "hem" betyder för dig och berätta det på ett sätt som gör att jag förstår din mammas namn genom beskrivningen av ditt säng rum när du var 8.
 
Berätta om vilka fritids aktiviteter du slutade med först som liten och vilka du höll kvar i längre, och varför du gjorde det, och vad du lärde dig av det. Få mig att förstå utan att säga något, om du är en person som sliter av plåster eller drar försiktigt. En person som tar trapporna eller hissen.
 
Berätta för mig om du någonsin känt att saker inte har varit bra nog, att du har velat mer än vad du har kunnat, om din ambition har varit starkare än dina ben.
Jag vill veta vad du ser när du tittar dig i spegeln på en dag som du mår bra. Jag vill veta vad du ser i spegeln på en dag en dag du mår dåligt. Jag vill veta den första personen som någonsin lärde dig att din skönhet någonsin skulle kunna återspeglas på en usel glasbit. Tänker du efter när någon frågar hur du mår? 
 Jag vill veta om du blöder genom andras sår, om du ger mer än vad du får och om du ger till dig själv.
 
Jag vill veta om du drömmer om att livet vore en ballong som du lätt skulle kunna ploppat, men som du aldrig gjorde eftersom du aldrig vill att det ska ta slut.

Comment here darling:

Name:
Remember this for next time??

E-mail address: (will not be published)


Blog adress?:


What do you want to tell/ask me?: