Wherever there’s smoke, there’ll soon be fire

Kom nyss hem från stan och jobbet. Fy idag vet jag inte vad som hände, det började med att jag börja jobba 6.45 och allt gick jätte bra men sen runt 11-12 - när jag hade lunch, blev jag så trött och det snurrade i hela huvudet och jag såg inget med vänsta ögat, det var extremt obehagligt o jag var nära på o säga att jag ville gå hem för jag var verkligen svimfärdig, aldrig känt sådär så fort, eller känt så när jag varit frisk.. skulle varit en annan sak om jag hade haft 40 graders feber, för då kan jag känna så.
Som tur var vart det bättre sen frammåt 2-3 men ush vad äckligt det var, undra om det var så att jag kände mig stressad eller om jag bara blev akut trött? I vilket fall är jag hemma nu och ska ta det lugnt nu min plan är dock att filma en vlogg imorgon, hoppas det är lika fint väder som det har varit idag :)
 
 

If you want to learn what someone fears losing, watch what they photograph

 Har ni tänkt på det? att man ofta fotograferar saker man inte vill glömma, saker man är rädd att förlora. Jag vet själv att jag fotograferar mycket människor och platser. 
Kolla igenom hela videon, eller iallafall början och till hälften, den är så fin och sjukt bra gjord men lite väl seg i slutet, haha :)

but I promise it won’t be boring